Avantajele Fidesco Card:

▫ Fidesco Card oferă reduceri la toate produsele marcate cu preţ albastru.
▫ Fidesco Card este un card de acumularea bonusurilor care dă şansa de a participa automat la tombola de loialitate organizată de compania Fidesco.
▫ Fidesco Card oferă posibilitatea de a achiziționa produse de import la preţ avantajos.
▫ Un deţinător de Fidesco Card poate participa la promoţia “Reduceri de seară“la produse culinare şi de patiserie Fidesco.
▫ Numărul de bonusuri acumulate pe Fidesco Card permite cumpărătorului să participe la acțiuni de loialitate prin achiziționarea de produse cu o reducere de 50%.

Regulament Fidesco Card:

1. FIDESCO Card este un card din plastic cu un cod de bare din 13 cifre. Cardul se activează şi se utilizează la procurarea produselor în reţeaua de magazine FIDESCO.
2. FIDESCO Card este un produs de marketing complex, format din 3 carduri cu un cod de bare unic, fiecare fiind numerotat cu cifrele 1,2,3.
3. Activarea FIDESCO Card şi/sau utilizarea acestuia, înseamnă acceptarea de către utilizator a acestui regulament.
4. FIDESCO Card se eliberează gratuit în magazinele FIDESCO pe perioada promoţiilor de loialitate. Deasemeni, FIDESCO Card va fi eliberat GRATUIT la prezentarea de către cumpărător a cecului învaloare de 150 lei achiziţionat în reţeaua FIDESCO. Pentru primirea FIDESCO Card este necesar de completat un chestionar tipizat, care poate fi găsit în orice magazin FIDESCO.
5. Orice informaţie în chestionarul utilizatorului FIDESCO CARD este strict confidenţială şi nu poate fi transmisă părţilor terţe.
6. Utilizatorul FIDESCO Card are dreptul, la prezentarea cardului, să primească reduceri la anumite game de produse, care sînt marcate în magazin cu preţuri albastre şi să acumuleze bonusuri conform schemei: pentru fiecare 25 lei, cheltuite de către cumpărător în magazinele FIDESCO, se acumuleată 1 bonus.
7. Bonusurile se acumulează doar pe un singur cod de bare al FIDESCO CARD, pe cel înregistrat cu numărul 1.
8. Bonusurile acumulate sunt reflecate pe bonul de plată la achitarea cumpărăturilor în magazinele FIDESCO şi la prezentarea Fidesco Card.
9. FIDESCO Card nu poate fi utilizat pentru primirea mijloacelor băneşti.
10. Reducerile din reţeaua FIDESCO la anumite produse, vor fi valabile doar pentru utilizatorii FIDESCO Card şi se vor activa la prezentarea cardului la casă, odată cu achitarea cumpărăturii.
11. Încaz de pierdere, cardul nu poate fi recuperat.
12. FIDESCO Card nu este un mijloc de plată.
13. Termenul de valabilitate al FIDESCO Card nu este limitat şi poate fi schimbat numai de către compania FIDESCO. FIDESCO Card va fi anulat automat, încaz de neutilizare pe parcursul a 91 de zile calendaristice din momentu executării ultimii cumpărături cu FIDESCO Card.
14. Compania FIDESCO nu poartă răspundere pentru necunoaşterea de către utilizator a acestui regulament.
15. Compania Fidesco îşi păstrează dreptul de a introduce modificări la eliberarea şi funcţionarea FIDESCO Card.
16. FIDESCO Card este proprietatea companiei FIDESCO. Valabilitatea FIDESCO Card poate fi stopată de către compania FIDESCO fără a fi preîntîmpinat utilizatoru.