fbpx

Responsabilitatea fiecărui din noi, ne asigură siguranța în ziua de mâine!

#FIDESCO îți este mereu la dispoziție!

Nu uităm niciodată de siguranța, atât a clienților cât și a angajaților noștri care zi de zi dau dovadă de implicare și responsabilitate, mai mult ca oricând!

În fiecare magazin al rețelei FIDESCO se verifică la intrarea în magazin, temperatura fiecărui client. La dispoziția fiecărui sunt mănușile de unică folosință și un dezinfectant. De asemeni toate suprafețele din sală, coșurile, mânerele cărucioarelor sunt dezinfectate la câteva ore.

În această perioadă complicată pentru toți, conducerea și angajații FIDESCO, cu toții facem eforturi comunitare de suport pentru toți ce se află într-o situație dificilă.

15.04.2020 la inițiativa Asociațiilor organizațiilor veteranilor a fost organizat un proiect social, menit să vină cu un aport pentru veteranii celui de-al doilea război mondial, veteranii războiului din Transnistria și a celui din Afganistan. Compania FIDESCO a oferit 715 colete cu produse alimentare, ce are drept scop de a aduce un strop de culoare pe masa de sărbătoare, a acestor oameni de valoare!

16.04.2020 în cadrul unui act de binefacere, am acordat medicilor din raioanele Orhei și Hâncești, 400 de colete cu produse alimentare.

De asemeni Primăria Chișinău și FIDESCO a realizat un Proiect Social prin care în fiecare magazin al rețelei au fost amplasate coșuri și mese speciale unde fiecare doritor poate să ofere produse făinoase, produse cerealiere, dulciuri împachetate, produse pentru copii, conserve, ceai, cafea ș.a Produsele colectate vor ajunge pe masa de Paște la fiecare familie care necesită ajutor în această perioadă.

Împreună facem lucruri frumoase! Împreună vom reuși!

Cu părere de rău momentan nu puteți face comanda. Primim comenzi Online: Luni - Vineri (9:00 - 18:00), Sâmbătă (10:00 - 16:00).
Close