Frigarui de ciupercuțe.

Ingrediente necesare:

250g ciupercuțe brune
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță boia dulce afumată
1 linguriță sare roz de Himalaya
½ linguriță piper proaspăt măcinat
2 căței de usturoi
rozmarin

Mod de preparare:

Pregătirea frigăruiului.

1.
Se taie ciupercuțele în jumătăți cu tot cu codiță și se infig pe bețișoare de frigărui care preventiv au fost înmuiate în apă.
2.
Se amestecă uleiul de măsline cu boiaua dulce afumată, sarea, piperul și usturoiul mărunțit.
3.
Cu amestecul de condimente ungem ciupercuțele pe ambele părți.
4.
Se pun bețișoarele cu ciupercuțe pe grill-ul încins.
5.
Se frig pe ambele părți.
6.
După ce s-au gătit, se mai ung cu amestecul rămas de condimente și se adaugă rozmarinul tocat.
Savurați cu plăcere!