DESPRE NOI

Compania FIDESCO este una dintre primele şi cele mai mari companii de import şi vînzări en-gros a produselor alimentare din Moldova. Primul supermarket FIDESCO a fost deschis în septembrie 1995. Actualmente reţeaua cuprinde 24 supermarketuri, 16 dintre care în mun. Chişinău, cîte 2 supermarkete în Bălţi şi Călăraşi şi cîte unul în Orhei ,Anenii Noi și com.Bubuieci.

Misiunea companiei FIDESCO S.R.L. este de a satisface necesităţile consumatorilor prin plasarea produselor în timpul şi locul necesar, plus cu un confort maxim. Noi tindem să le creem cumpărătorilor o atmosferă plăcută în procesul de cumpărare a produselor.

După o muncă asiduă de 24 ani, compania a obţinut încrederea cumpărătorilor şi un statut înalt de furnizor a celor mai calitative produse. Această reputaţie este susţinută de competenţele managerilor companiei, calitatea înaltă a produselor şi preţurile întotdeauna disponibile.

CALITATE

Asigurarea cumpărătorilor cu produse de calitate şi sigure pentru sănătatea lor este obiectivul principal al companiei FIDESCO. Pentru aceasta ne ţinem de standarte moderne ale calităţii precum ISO 9001:2000 şi controlul produselor în ceea ce priveşte conţinutul şi prezenţa nitraţilor.

Unul dintre avantajele companiei este faptul că avem propriul centru de distribuţie a produselor comercializate. Efectuăm un control riguros în ceea ce priveşte păstrarea produselor la depozit şi în timpul distribuţiei acestora.

O importanţă deosebită oferim fructelor şi legumelor în stare proaspătă. Toate fructele şi legumele sînt verificate la cantitatea de nitraţi şi sînt păstrate în condiţii speciale la depozit. Produsele care nu au trecut controlul de calitate nu sînt puse în vînzare. Clienţii noştri pot fi siguri! Vă garantăm calitatea produselor plasate în filialele Fidesco şi nu permitem nicidecum plasarea unor produse necalitative.

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ

Vînzarea produselor de larg consum necesită o responsabilitate a calităţii acestora în raport cu consumatorul, dar şi răspunderea faţă de sănătatea cumpărătorului şi a apropiaţilor acestora.

În compania FIDESCO – responsabilitatea socială este un act important pentru dezvoltarea companiei. Oferim regulat ajutor diferitor organizaţii de caritate din Republică, precum și acte de caritate pentru persoanele nevoiașe, campanii și activități sociale.